integritetspolicy

Vid en offertförfrågan behöver vi enligt lag informera er om hur vi behandlar uppgifterna ni lämnar till oss. Läs allt om detta här nedan.

Duogroup Handelsbolag samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla information om produkter och tjänster. Vi kan komma att informera dig om nyheter eller uppdateringar av våra produkter och tjänster i framtiden. Det vi sparar i upp till 24 månader är:

  • Ditt namn
  • Telefonnummer
  • Mailadress
  • Adress och portnummer

För att anpassa din upplevelse på webbplatsen används ibland cookies, det är små kakor din webbläsare sparar på din dator. Detta är något du själv kan välja att stänga av.

Du har när som helst rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter samt invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett mail till: info@duogroup.se.

Vi förbinder oss att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.