Klassisk kökslucka

DuoSlät - Vit NCS S 0502Y

Vit målad kökslucka

DuoSlät - Vit NCS S 0500N

Grå målad kökslucka

DuoSlät - Grå NCS S 3500N

Grå målad kökslucka

DuoSlät - Grå H-165

Målad kökslucka

DuoSlät - Mossa PG-1903

Målad kökslucka

DuoSlät - Opal J-439

Vit laminerad kökslucka

DuoSlät - Vit Matt

Vit laminerad kökslucka

DuoSlät - Vit Högglans

Grå laminerad kökslucka

DuoSlät - Rökt Matt Grå

Grå laminerad kökslucka

DuoSlät - Silvergrå

Grå laminerad kökslucka

DuoSlät - Högglans Grå

Svart laminerad kökslucka

DuoSlät - Svart

Färgalternativ:

Målade färgalterativ:

Vit NCS S 0502Y Vit NCS S 0500N Grå NCS S 3500N Grå H-165 Mossa PG-1903 Opal J-439

Laminat färgalterativ:

Matt Vit Högglans Vit Rökt matt Grå Silvergrå Högglans Grå Svart

DuoSlät

En modern, slät lucka som passar i alla hem. Med en kärna på 19mm MDF får man en stabil och slitstark lucka som funkar lika bra i kök som i badrum, garderob eller tv-möbeln.

  Produktinformation:

 • Tjocklek: 19 mm
 • Material: MDF
 • Kantrundning: R1 (1mm)

  Lådfront:

 • Spegel: Ingen spegel

  Vitrin:

 • Spegel: En spegel
 • Tvärslå: 55 mm
 • Hörnradie: 17 mm

  Högskåp:

 • Spegel: Ingen spegel
 • Vitrin: Ingen spegelöppning

Vår MDF lucka

I DuoSlät använder vi oss av en MDF (Medium Density Fibreboard) som är en hård träfiberskiva där homogent träfiber och lim trycks ihop under hård press och värme. Denna skiva levereras från Tyskland och uppfyller E1 -normen.

Våra MDF lucka kan installeras i kalla utrymmen där temperaturen ej understiger -40°C. Värmeressistensen är ca -40 - +80 Celsius och kan tillfälligt klara en temperatur på 100 Celsius.

Prisförslag & offert

Från: 695kr

Prisexemplet är beräknat på en 700x400mm lucka inklusive gångjärn och renoveringsplatta. Få offert på ert luckbyte genom att gå in i vårt offertläge.

Skapa offertförfrågan

Målade köksluckor

Lackeringen på våra köksluckor sköts med en effektivitet och jämnhet längs med hela lackeringslinjen som har skapats endast för att måla skivor i en helt dammfri miljö. Vi har inte heller glömt bort miljöaspekter så maskinen samlar automatiskt in all överbliven färg för återanvändning. Detta för att nå en hög kvalitet men också för miljövänligheten. Våra möbelluckor passerar lackeringslinjen minst fem gånger, 2 gånger på baksidan och 3 på framsidan. Luckan måste sedan godkännas genom en kvalitetskontroll innan den görs redo för leverans ut till kund.

Färgsortimentet vi kan erbjuda är stort och ni kan välja fritt bland våra 19 standardfärger. Vi är även stolta över att kunna erbjuda er möjligheten till att välja fritt bland hela NCS skalan om ni inte finner någon av våra standardfärger intressanta.

Laminerade köksluckor

Våra laminerade köksluckor pressas med hjälp av wemhöner -laminatpress som klarar av de tjockare laminaterna och ger oss en större valmöjlighet i de kollektioner vi kan erbjuda. Laminaten kommer från Tyskland och Japan där man uppskattar förebyggande miljöarbeten. Den 0,4-0,6 mm tjocka laminaten fästes med hjälp av undertryck och hög värme för att sedan gå vidare till sista steget som är membran-tryck. Luckan värms sedan upp igen för att pressas på nytt mot luckan med den värmeledande membran duken.

Luckan tillverkas vertikalt som standard men går även att beställa med horisontal ådring. Maxhöjden för horisontal ådring är 1250mm och alla luckor med Premium Termolaminat laveras med en vit baksida.